Zwembanden

Zwembanden bedrukken is een erg leuke manier om de aandacht van anderen te trekken. Of u nu uw bedrijfslogo gedrukt wil hebben of een leuke tekst of slogan, het is allemaal mogelijk! Door het prettige en professionele contact met onze medewerkers via de telefoon en mail kunt u er zeker van zijn dat al uw wensen gehoord zullen worden en er een ontwerp uitkomt dat perfect aansluit bij uw behoeften. Neemt u voor vragen ook gerust contact met ons op via de chat, email of telefoon. U kunt alle gegevens vinden op onze website Strandballenwereld.nl
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Zwembanden bedrukken

Zwembanden met eigen ontwerp zijn een uitstekende manier om meer naamsbekendheid te genereren voor uw bedrijf, als relatiegeschenk of als persoonlijk cadeau. U geeft uw wensen aan ons door, dan gaat ons ontwerpteam ermee aan de slag! U kunt gratis een digitaal voorstel aanvragen, dit zal dan naar uw mail gestuurd worden. Op deze manier kunt u bepalen of u tevreden bent met de bedrukking en krijgt u al een idee van hoe het eruit komt te zien. Wanneer u tevreden bent kan ons team daadwerkelijk gaan bedrukken en bent u verzekerd van goed resultaat.

Meer lezen >

Zwembanden met logo

Grote zwembanden zijn in de zomer een echte eye-catcher op het strand of in het zwembad. Hoe leuk is het als u in de zee de aandacht trekt met een grote roze flamingo? Of een witte eenhoorn met gekleurde manen? U bent verzekerd van heerlijk ligcomfort op deze grote zwembanden, waardoor u eindeloos kunt genieten. Of u de zwemband nu bedrukt of onbedrukt besteld, de levertijd ligt altijd laag waardoor u binnen no-time ligt te genieten!

Meer lezen >