Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Strandbal Ø 40 cm

Groen
Blauw
Rood
Oranje
Geel
Roze
Lichtblauw
Onbedrukt
1 kleur 1 paneel
1 kleur 2 panelen
1 kleur 3 panelen
2 kleuren 1 paneel
2 kleuren 2 panelen
2 kleuren 3 panelen
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

LET OP: De strandbal is 40 cm groot wanneer opgeblazen. Onopgeblazen is hij 66 cm!

Strandbal groot 40 cm 

Als u zoekt naar een mooie bedrukte strandbal, zoek niet verder! De grote strandbal met print is leuk voor jong en oud. Je kunt er leuk mee spelen op het strand of in het zwembad. Je kunt er ook mee voetballen, overgooien of volleyballen. Er zijn nog vele andere creatieve dingen die je kunt doen met een strandbal met logo. Een bedrukte strandbal is een erg mooi product om mee te spelen op het strand omdat het een erg licht product is. Doordat het zo licht is, zullen je kinderen niet gewond raken tijdens het spelen. Deze grote strandbal met opdruk is goedkoop te bestellen bij strandballenwereld.nl en kunt u deze naar uw wens aanpassen. 

Gepersonaliseerde strandbal 

Als u een bedrukking op de strandbal met bedrijfsnaam zet dan is het een geweldig reclame product. Zeg eens zelf, hoe vaak heeft u wel niet mensen zien spelen met een bedrukte strandbal. Iedere keer als u dit ziet dan ziet u ook de eventuele reclame die op de strandbal met opdruk staat. Op een strand of in het zwembad zijn erg veel mensen. Als mensen uw strandbal hier naartoe meenemen dan zien erg veel mensen uw reclame. Hiermee vergroot u uw naamsbekendheid dus erg snel en omdat deze bedrukte strandbal zo groot is, kunt u uw reclame extra goed zien! 

Snelle bezorging 

Als u een onbedrukte strandbal besteld heeft u deze binnen 2 werkdagen binnen. Als u de strandballen met bedrukking wilt moet u rekenen op 10-15 dagen. Wilt u uw bedrukte strandbal binnen 10 dagen binnen hebben dan kunt u altijd onze medewerkers bellen en vragen om een spoedlevering. 

Specificaties
40 cm
66 cm
30 bij 12 cm op een wit paneel
2 kleuren mits ze los van elkaar staan!
26 inch
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons