Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Strandbal Ø 35 cm

Rood
Blauw
Oranje
Geel
Groen
Lichtblauw
Roze
Onbedrukt
1 kleur 1 paneel
1 kleur 2 panelen
1 kleur 3 panelen
2 kleuren 1 paneel
2 kleuren 2 panelen
2 kleuren 3 panelen
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

LET OP: De strandbal is 35 cm groot wanneer opgeblazen. Onopgeblazen is hij 50 cm!

Bedrukte strandbal 35cm

Bent u op zoek naar een bedrukte strandbal? Dan is de strandbal van middelgroot formaat iets voor u! Deze opblaasbare strandbal middelgroot met een doorsnede van 35cm is leuk om mee naar het zwembad of strand te nemen, bijvoorbeeld voor de kinderen om mee te spelen of een leuk potje voetbal/volleybal. De strandbal opblaasbaar goedkoop is ook met bedrukking te bestellen op strandballenwereld.nl! Zo is deze middelgrote strandbal bij ons volledig te personaliseren en in verschillende kleuren te verkrijgen.

Strandbal als bedrukt relatiegeschenk

De strandbal is uitstekend in te zetten als bedrukt relatiegeschenk voor uw bedrijf. Zo kunnen we uw logo en bedrijfstekst op de bedrukte strandbal met opdruk zetten. Een strandbal met print is een ideaal relatiegeschenk, omdat deze een goede reclamedrager is. Iedere keer als de strandbal opblaasbaar 35cm naar het zwembad meegenomen wordt zal iedereen in het zwembad uw logo en bedrijfstekst zien, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid. Ook een persoonlijke bedrukking op de opblaasbare bal middelgroot is mogelijk.

Snelle levertijden

Op strandballenwereld.nl kunt u ervan op aan dat uw bestelde artikelen zo snel mogelijk in huis heeft. Onbedrukte artikelen hebben een levertijd van twee dagen, waar artikelen met bedrukking een levertijd van tien tot vijftien werkdagen. Het is ook mogelijk een digitaal voorstel aan te vragen, wat bij ons kosteloos is. Op die manier kunt u te weten komen of strandbal middelgroot 35cm met bedrukking is wat u in gedachten had. Mocht u nog vragen hebben over de strandbal middelgroot 50cm met opdruk, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Specificaties
35 cm
50 cm
25 bij 9 cm op een wit paneel
2 kleuren mits ze los van elkaar staan!
21 inch
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons