Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Strandbal met transparante vakken Ø 35 cm

Blauw
Groen
Rood
Onbedrukt
1 kleur 1 paneel
1 kleur 2 panelen
1 kleur 3 panelen
2 kleuren 1 paneel
2 kleuren 2 panelen
2 kleuren 3 panelen
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Strandbal met transparante vlakken

Is uw oog gevallen op de mooie strandbal? Deze opblaasbare strandbal middelgroot met een doorsnede van 35cm is leuk om mee naar het zwembad of strand te nemen, bijvoorbeeld voor de kinderen om mee te spelen of een leuk potje voetbal/volleybal. De opblaasbare strandbal is ook met bedrukking te bestellen op strandballenwereld! Zo is deze middelgrote strandbal bij ons volledig te personaliseren en in verkrijgbaar in de kleuren groen, rood en blauw met een transparant tussensegment.

STRANDBAL ALS BEDRUKT RELATIEGESCHENK

De strandbal is uitstekend in te zetten als bedrukt relatiegeschenk voor uw bedrijf. Zo kunnen we uw logo en bedrijfstekst op de bedrukte strandbal met opdruk zetten. Een strandbal met opdruk is een ideaal relatiegeschenk, omdat deze een goede reclamedrager is. Iedere keer als de opblaasbare  strandbal met een diameter van 35cm naar het zwembad meegenomen wordt, zal iedereen in het zwembad uw logo en bedrijfstekst zien, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid. Ook een persoonlijke bedrukking op de opblaasbare bal middelgroot is mogelijk.

SNELLE LEVERTIJDEN

Op strandballenwereld kunt u ervan op aan dat uw strandballen zo snel mogelijk in huis is. Onbedrukte artikelen hebben een levertijd van twee dagen, waar artikelen met bedrukking een levertijd van tien tot vijftien werkdagen. Het is ook mogelijk een digitaal voorstel aan te vragen, wat bij ons kosteloos is. Op die manier kunt u te weten komen of uw logo goed uitkomt op de strandbal. Mocht u nog vragen hebben over de strandbal, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Specificaties
35 cm
50 cm
25 bij 9 cm
2 kleuren mits ze los van elkaar staan!
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons