Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Strandbal gekleurd Ø 35 cm

Transparant
Blauw
Rood
Groen
Onbedrukt
1 kleur 1 paneel
1 kleur 2 panelen
1 kleur 3 panelen
2 kleuren 1 paneel
2 kleuren 2 panelen
2 kleuren 3 panelen
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Opblaasbare strandbal

Bent u op zoek naar een leuke strandbal met bedrukking? Dan is deze middelgrote strandbal iets voor u! Deze opblaasbare strandbal met een doorsnede van 35 centimeter is leuk om mee te nemen naar het strand of naar een zwembad, zodat bijvoorbeeld uw kinderen er mee kunnen spelen of voor een potje voetbal. Deze opblaasbare strandbal is goedkoop met bedrukking te bestellen bij Strandballenwereld. U kunt de fullcolour strandbal bij ons volledig personaliseren en hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Bedrukte strandballen

Deze bedrukte strandbal is ideaal om promotie te maken voor uw bedrijf. Zo kunnen we uw logo of bedrijfsnaam op de strandbal bedrukken. Een strandbal met bedrukking is een uitstekend relatiegeschenk, omdat veel mensen hem zien. Elke keer als hij wordt meegenomen naar het zwembad of strand, zal iedereen uw logo zien. Hierdoor zorgt u voor een vergroting van uw naamsbekendheid.

Snelle levertijden

De beste online webshop op het gebied van bedrukte strandballen, dat is www.strandballenwereld.nl. Bij ons kunt u ervan op aan dat u de bedrukte strandballen snel in huis heeft. Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd terecht bij onze werknemers. Zij zijn altijd bereikbaar en zullen u  de beste adviezen geven door hun jarenlange ervaring. Zij zijn eenvoudig bereikbaar via de mail, chat en telefoon. De mooiste strandballen met bedrukking vindt u bij Strandballenwereld.

 

Specificaties
35 cm
50 cm
25 bij 9 cm
2 kleuren mits ze los van elkaar staan!
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons