Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Multicolour strandbal Ø 30 cm

Onbedrukt
1 kleur 1 paneel
1 kleur 2 panelen
1 kleur 3 panelen
2 kleuren 1 paneel
2 kleuren 2 panelen
2 kleuren 3 panelen
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Multicolour strandbal 

Bedrukte multicolor strandballen met logo als relatiegeschenk of reclameartikel. Wij maken uw bedrukte strandbal precies zoals u wilt. Een bedrukte strandbal is een populair reclameartikel. Strandballen met bedrukking zijn gemakkelijk om mee te nemen op vakantie of naar het strand en worden vaak gebruikt, waardoor uw reclameboodschap of bedrijf steeds weer gezien wordt. Wilt u goedkope strandballen met opdruk bestellen, dan ben u bij ons aan het juiste adres.  Kiest u zelf het  aantal strandballen en met hoeveel kleuren wij uw logo op de strandbal kunnen zetten. Als u dit heeft ingevuld, ziet u vanzelf hoeveel u dan betaalt per strandbal en in het totaal.  

Multicolor strandbal als relatiegeschenk 

De multicolor strandbal met bedrijfslogo is een geweldig middel om uw relaties gezond te houden. Wie heeft er nog nooit genoten van een strandbal? Zowel jong als oud geniet van het spelen met strandballen met bedrukking. Het is een ideaal relatiegeschenk. Niet alleen vermaakt u uw relaties, maar u maakt meteen reclame als zij spelen met uw strandballen met opdruk. De bedrukte strandballen laten uw logo stralen in de zon. De strandbal met logo wordt vooral gebruikt in drukke gebieden zoals het strand of het zwembad dus als iemand met uw relatiegeschenken speelt dan wordt uw logo door een hele menigte gezien. Dus als u een bedrukte strandbal weggeeft dan vergroot u eigenlijk gewoon uw naamsbekendheid. Voor de bedrukte multicolor strandbal of een andere scherp geprijsde strandbal kunt u zoeken op strandballenwereld.nl.  

Vragen over het artikel? 

Bent u nog steeds niet overtuigd van de multicolor strandbal met bedrukking? Heeft u vragen over onze multicolor strandbal met opdruk, of over een ander product? Belt u dan gerust, onze medewerkers staan u graag te woord. Zij helpen u graag verder met het zoeken naar een relatiegeschenk. Verder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Specificaties
30 cm
130 bij 50 mm op het witte paneel
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons