Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Strandbal Ø 27 cm

Oranje
Blauw
Rood
Groen
Geel
Roze
Lichtblauw
Onbedrukt
1 kleur 1 paneel
1 kleur 2 panelen
1 kleur 3 panelen
2 kleuren 1 paneel
2 kleuren 2 panelen
2 kleuren 3 panelen
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

LET OP: De strandbal is 27 cm groot wanneer opgeblazen. Onopgeblazen is hij 40 cm!

Strandbal 27cm klein bedrukken

Kleine strandbal met een doorsnede van 27cm. Leuk voor in het zwembad, op het strand of gewoon bij u thuis! Deze opblaasbare strandbal 27cm met opdruk is ideaal om mee te nemen naar verre oorden die uw vakantie nog beter zal maken. Ook voor een dagje naar het zwembad is de goedkope bedrukte strandbal opblaasbaar uitstekend geschikt. De strandbal klein heeft een goed formaat zodat u er bijvoorbeeld mee kunt voetballen, volleyballen of hooghouden.

Promotioneel geschenk

De kleine strandbal met opdruk is een uitstekende reclamedrager. We kunnen bijvoorbeeld uw logo, bedrijfstekst en andere bedrijfskenmerken op de kleine strandbal drukken. Deel ze uit op informatiemarkten of open dagen, iets wat iedereen wel kan waarderen. Dankzij de goedkope scherpe prijs van de opblaasbare strandbal kunt u met ieder budget vele strandballen met bedrukking bestellen, waardoor u vele mensen kunt voorzien van een strandbal met persoonlijke boodschap. Als ze de goedkope strandbal 27cm met personalisatie meegenomen wordt naar het zwembad of strand, zullen nog meer mensen uw logo zien van één geschenk.

Gratis drukproef

Het is ook mogelijk een gratis digitaal drukproef aan te vragen op strandballenwereld.nl. Zo kunt u er kosteloos achter komen of de bedrukking op de opblaasbare bal voor op het strand iets voor u is en op al uw wensen aansluit. De levertijd voor onbedrukte strandballen ligt op twee dagen. Strandballen met bedrukking duren tien tot vijftien dagen voordat u deze op het gewenste leveradres heeft. Dankzij deze korte levertijden heeft u de bestelde artikelen snel in huis, en kunt u meteen beginnen aan de promotie van uw bedrijf!

Specificaties
27 cm
40 cm
18 bij 7 cm op een wit paneel
2 kleuren mits ze los van elkaar staan!
16 inch
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons