Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Strandbal Ø 24 cm

Groen
Rood
Blauw
Oranje
Onbedrukt
1 kleur 1 paneel
1 kleur 2 panelen
1 kleur 3 panelen
2 kleuren 1 paneel
2 kleuren 2 panelen
2 kleuren 3 panelen
50
100
250
500
1.000
2.500
Anders

Informatie

Beach strandbal mini 24 cm 

Deze bedrukte strandbal is kleiner dan een voetbal. Deze bedrukte beach strandbal mini is uitermate geschikt om mee over te gooien. Doordat de beach strandbal mini met opdruk lekker klein is past deze goed in de hand en gooit daarom lekker. Verder kun je natuurlijk nog vele andere spellen spelen met de bedrukte strandbal. Kinderen kunnen ook gewoon meedoen met het spelen omdat de strandbal met bedrijfslogo niet hard is doet het niet pijn als deze tegen het lichaam komt.  Doordat de bedrukte strandbal lekker klein is kun je deze ook op meer plaatsen gebruiken. De strandbal met opdruk is ook goed te gebruiken in speeltuintjes of op vele andere plaatsen.  

De beach strandbal mini als reclamemateriaal 

Doordat deze bedrukte strandbal zo klein is, valt deze juist op tussen alle grote strandballen.  Vele neuzen zullen in de richting van uw bedrukte beach strandbal mini gaan staan als deze op het strand verschijnt. Dingen die anders zijn dan de meeste anderen, zijn interessant voor de mensen. En als u uw logo heeft laten drukken op deze beach strandbal mini met bedrukking dan is het uw logo die in de spotlight staat. Dit zorgt natuurlijk voor erg veel naamsbekendheid. Dus als u zoekt naar een reclamemiddel, zoek dan niet verder! 

Bestelling plaatsen 

U kunt via deze site meteen een bestelling plaatsen of eerst een offerte aanvragen.  De site werkt erg gemakkelijk, u geeft aan hoeveel producten u wenst en met hoeveel kleuren u uw logo op het product wilt plaatsen. U krijgt dan meteen te zien hoeveel uw bestelling zou kosten. Bij een bestelling van de bedrukte strandballen krijgt u de bezorgkosten en de instelkosten gratis erbij. Heeft u verder nog meer vragen over onze bedrukte strandballen? Of zoekt u een andere strandbal met opdruk, dan kunt u altijd bellen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder met het zoeken naar een geschikt relatiegeschenk.

Specificaties
24 cm
130 bij 50 mm op een zilver paneel
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons