Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Levertijd
Aantal kleuren bedrukking
Prijs

Zwembanden bedrukken


Zwembanden bedrukken

Opvallende zwembanden bedrukken

Zwembanden bedrukken is een erg leuke manier om de aandacht van anderen te trekken. Of u nu uw bedrijfslogo gedrukt wil hebben of een leuke tekst of slogan, het is allemaal mogelijk! Door het prettige en professionele contact met onze medewerkers via de telefoon en mail kunt u er zeker van zijn dat al uw wensen gehoord zullen worden en er een ontwerp uitkomt dat perfect aansluit bij uw behoeften. Neemt u voor vragen ook gerust contact met ons op via de chat, email of telefoon. U kunt alle gegevens vinden op onze website Strandballenwereld.nl

Zwembanden met eigen ontwerp

Zwembanden met eigen ontwerp zijn een uitstekende manier om meer naamsbekendheid te genereren voor uw bedrijf, als relatiegeschenk of als persoonlijk cadeau. U geeft uw wensen aan ons door, dan gaat ons ontwerpteam ermee aan de slag! U kunt gratis een digitaal voorstel aanvragen, dit zal dan naar uw mail gestuurd worden. Op deze manier kunt u bepalen of u tevreden bent met de bedrukking en krijgt u al een idee van hoe het eruit komt te zien. Wanneer u tevreden bent kan ons team daadwerkelijk gaan bedrukken en bent u verzekerd van goed resultaat.

Grote zwembanden

Grote zwembanden zijn in de zomer een echte eye-catcher op het strand of in het zwembad. Hoe leuk is het als u in de zee de aandacht trekt met een grote roze flamingo? Of een witte eenhoorn met gekleurde manen? U bent verzekerd van heerlijk ligcomfort op deze grote zwembanden, waardoor u eindeloos kunt genieten. Of u de zwemband nu bedrukt of onbedrukt besteld, de levertijd ligt altijd laag waardoor u binnen no-time ligt te genieten!

Bel mij terug!
Advies nodig?